Noua colectie SS24 este disponibila pe site !

Termeni si conditii generale

Site-ul woolver.ro este detinut si administrat de societatea Woolver Natural, avand urmatoarele date de identificare:

Cod Unic de Inregistrare 39789598

Inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12132/2018

Sediul: Strada Dobrici nr. 66, 022806 Bucharest, Romania

Tel.: 0722 520 528

E-mail: [email protected] 

Navigarea pe site-ul woolver.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. 

woolver.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre woolver.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului woolver.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, designul produselor este unic si apartine in totalitate firmei Woolver Natural,   patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Woolver Natural și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Woolver Natural a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Înregistrarea ca utilizator

Pentru a-ți crea un cont pe site, te rugăm să folosești o adresă de e-mail validă.

Prețul

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului woolver.ro sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Comanda

Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).

Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).

Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant woolver.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon / messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii pe site.

Livrare și plată

Pentru mai multe detalii referitor la livrare si plata, poti consulta sectiunea dedicata de pe site.

Returnare produse

Pentru mai multe detalii referitor la Politica de retur, respectiv pentru a accesa Formularul de retur, poti consulta sectiunea dedicata de pe site.

Prelucrarea datelor personale

Ne angajăm să îți protejăm datele personale și să le folosim responsabil, cu acordul tău. Poți citi mai multe despre Politica de prelucrare a datelor personale în secțiunea dedicată de pe site.

Despre Cookie-uri

woolver.ro folosește cookie-uri. Poți afla mai multe despre ele în secțiunea dedicată lor.